Ilja Leonard Pfeijffer

Sonnetten 2021

Sonnetten 2021 is de meest recente bundeling van de sonnetten naar aanleiding van de actualiteit, die Ilja Leonard Pfeijffer in 2021 met een tweewekelijkse frequentie publiceerde in de boekenbijlage van NRC Handelsblad. Deze limited edition werd in opdracht van Michaël Roumen (Kubla Khan) gezet uit de Bradford. Het werd vervaardigd als softcover en gedrukt op Munken Print White, met de hand ingenaaid, in een eenmalige oplage van 250 genummerde en gesigneerde exemplaren. Het ontwerp is van ruttens-wille.

Alle 250 exemplaren zijn met de hand genummerd en gesigneerd door Ilja Leonard Pfeijffer.

Let op: wegens logistieke uitdagingen is momenteel slechts een beperkt aantal exemplaren beschikbaar (60). Wanneer de andere exemplaren gesigneerd zijn, zal de voorraad op de website worden aangevuld.

KUBLA KHAN is uitgever van excentrieke edities en stimuleert samenwerking tussen auteurs, beeldend kunstenaars en vormgevers. Soms in traditionele boekvorm, soms als kunstwerk of als digitaal product: samen met de makers zoeken we naar de ideale vorm die bij de inhoud past.

We maken gebruik van het ‘revolving fund’ idee en gebruiken onze opbrengsten uit succesvolle projecten om weer verder te investeren in volgende onverwachte samenwerkingen. Zo gaan de opbrengsten van de Sonnetten 2018 van Ilja Pfeijffer momenteel naar de ontwikkeling van ons digitale literaire e-journaal #VIRALEN.